PC kuffert

På denne side kan du se hvor lang jeg er kommet med mit kuffert-mod. Der mangler stadig en del inden ledningerne er placeret som jeg ønsker. Desværre er jeg ikke helt tilfreds med udskæringerne, så der skal måske købes en ny kuffert.

Luft til processor

Luft til CPU

Jeg har placeret et hul over processoren så den ikke bliver for varm, som kan blive et problem, da blæseren bliver koblet til en fanbus.

Strømforsyning og køling af harddisk

Huller til blæser og stømkabel

I den ene ende af kufferten bliver strømforsyningen og harddisken monteret. For at holde temperaturen på harddisken nede montere jeg en blæser som sender luft ind i kabinettet. I denne ende har jeg også monteret on-off knappen.

Stik

Så er der filet lidt.

I den anden ende af kufferten bliver kabler til mus/tastatur, netværk, lyd og skærm ført ud. Jeg har i modsætning til de fleste andre valgt at lave individuelle huller til hvert stik. Men jeg er ikke tilfreds med udførelsen, så jeg overvejer at købe en ny kuffert.

Bundplade

Harddisken er monteret

For at mindske antallet af huller i kufferten har jeg benyttet en akrylplade (3mm tyk) til at montere bundkortet og harddisken på.. Strømforsyningen er monteret med de 4 skruer som holder det blæsergitter som sidder på ydersiden.

Placering af hardware på bundpladen

Placering af hardware

Her er hardwaren lagt op på bundpladen. Det er ikke muligt at montere bundkortet inden bundpladen er monteret i kufferten, da en af de skruer som holder bundpladen sidder inde under bundkortet. Det er den slags ting som ikke bør ske, og er medvirkende til at jeg overvejer at starte med en ny kuffert.

Kabelrod

Der er rodet, men den virker

I øjeblikket er der ikke tænkt på placering af kabler, men det skal nok komme.

Det (halv)færdige resultat

Stik på bundkortet
Enden med PSU og harddisk

Lidt billeder af hvordan kufferten ser ud i øjeblikket.

Afsluttende bemærkning

Jeg fik aldrig gjort noget ved ledningerne. Kufferten er skrottet, da jeg skulle bruge hardware til en maskine der skulle have optisk drev og floppy.

Til toppen af siden

Locations of visitors to this page